01 januar, 2010

2010, her kommer vi!


Jeps, så har jeg drukket champagne og spist den obligatoriske kransekagering. Som altid er det noget der skal gøres for at komme videre i et nyt år. 2010. Så kan man diskutere om vi er gået over i et nyt årti nu, eller først kommer derover om et år. Jamen, der er jo ikke talt fra år nul. Det første år hed jo år 1, siger idioter, der går op i den slags. Så fred med det. Vi venter et år og så er du vel glad, flueknepper!
Når vi nu er ved fjolser, så skal vi da lige huske SF's indavlede lillebror, Enhedslisten. De er så blevet sure over at dronningen har tilladt sig at mene noget om politiet. Nemlig den uhyre påstand at de gør deres arbejde godt og ordentligt. Line Barfod trænger åbenbart til lidt omtale, her i det nye år. Derfor kommer hun med påstand at verden har ændret sin opfattelse af Danmark. Det har de måske nok, men ikke nødvendigvis til det værre. Måske er der en masse, der rent faktisk tænker: Fedt at Danmark alligevel ikke gider at finde sig i det bullshit som de der klimaaktivister finder på. Jeg troede ellers at Danmark var sådan et socialdemokratisk-kuvøse-projekt, hvor alle kan udtrykke sig frit, bare de gør det på passende utilpasset vis.
Det er sgu da på tide at der kommer lidt ligevægt i projektet. En almindelig borger kan ikke risikere at stille sin garage lidt for tæt på skel uden at den skal pilles ned igen eller straffes med bøde. En sortklædt emo kan futte den ene bil af efter den anden uden at ordensmagten hæver en hånd. De andre emoer kunne jo blive triste. Så har vi jo balladen. Forskellen er sgu da den samme. Hvis man stiller sin garage for tæt på skel, skal man straffes, for man ved jo godt at den er gal. Kaster man med brosten mod ordensmagten i klimaets navn (hvad fanden det så ellers skulle gavne), så ved man godt at den er gal og må tage sin straf.
Jeg brækker mig over at lige præcis den yderste venstrefløj kræver tolerance, samtidig med at netop denne fraktion er den mindst tolerante selv. Jeg er ret sikker på at selv Søren Krarup kan udvise betydeligt mere næstekærlighed end Søren Autonom, der jo bare vil smadre MacDonald's.
Venstrefløjs-emoer, I giver os på venstrefløjen a bad name. Luk nu bare röven en gang imellem!
Godt nytår, idioter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar